Over mij

Werkwijze

1-op-1. Met fysieke training werken aan controle over je eigen handelen. In beweging kun je leren.

Aanbod

Word je snel boos? Reageer je verbaal en/of fysiek te sterk? Of mag je beter voor jezelf opkomen? 

Voor wie

Voor jongeren vanaf 12 jaar tot en met jongvolwassenen die (beginnend) risicovol gedrag vertonen.

OVER MIJ

Ik ben Hubert van Brouwershaven en ga iedere dag vol energie en plezier aan de slag met jongeren. Het mooiste van mijn vak: jongeren leren en zien groeien binnen hun eigen kracht! Dit doe ik door wekelijkse psycho fysieke trainingen vanuit sport en spel. Want vanuit de sport kun je veel leren. 

TIC - Training op Maat

SPORT ACHTERGROND 

Al van jongs af aan ben ik fanatiek sporter. Al vroeg stond ik op de judomat, dit heb ik 13 jaar met veel plezier gedaan. Daarna ben ik gaan kickboksen. Dit deed ik op wedstrijd niveau en ik stond dus ook regelmatig in de ring. Ik weet hierdoor welke spanningen er door je lijf kunnen gieren en wat dit met je denken en handelen doet. Daarom is de aanpak in de trainingen ook gericht op sport en spel. De lessen die je vanuit de sport kunt leren zijn enorm. Het mooiste is wanneer de jongeren dit zelf gaan ervaren, de impact voelen en leren dit te vertalen naar hun eigen situatie (op school, thuis of op straat).

WERKERVARING 

Ik heb ruime ervaring binnen de jeugdzorg (sinds 2006). Als jeugdzorgwerker (pedagogisch medewerker) werkte ik op zowel open als gesloten behandelgroepen. Daarnaast verzorgde ik de trainingen ‘In Beweging Kun Je Leren’ en ‘Kalm Brein’. Ik ben SKJ geregistreerd en voldoe daarmee aan de eisen rondom kennis, ervaring en vaardigheden om hulp te bieden in complexe situaties.

SKJ Geregistreerd

In beweging kun je leren

Wekelijks trainen we samen, in mijn eigen praktijkruimte in Breda. Het gaafste van mijn vak? Als jongeren zichzelf leren kennen. Vanuit de sport merken ze wat er met ze gebeurt, wat er fout gaat en wat ze zelf kunnen veranderen om met stressvolle situaties om te gaan.

In beweging kun je leren - TIC