tarieven

Werkwijze

1-op-1. Met fysieke training werken aan controle over je eigen handelen. In beweging kun je leren.

Aanbod

Word je snel boos? Reageer je verbaal en/of fysiek te sterk? Of mag je beter voor jezelf opkomen? 

Over mij

Sinds 2006 gedreven hulpverlener om jongeren in hun kracht te zetten. SKJ gecertificeerd.

WERKGEBIED 

Trainingsbureau In Control is gecontracteerd zorgaanbieder in de regio West-Brabant Oost. Hieronder valt: gemeente Altena, Breda, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout. Daarnaast is Trainingsbureau In Control als onderaannemer gecontracteerd bij Stichting Inzet voor Zorg (hoofdaannemer voor de jeugdwet en WMO in een groot aantal gemeenten in Brabant).

VERGOEDING

Met een beschikking vanuit Centrum Jeugd en Gezin wordt de zorg vergoed door de gemeente. Ook bij een doorverwijzing vanuit de huisarts of de gemeente wordt de zorg vergoed. In deze gevallen is de zorg voor ouders dus kosteloos.

SKJ GEREGISTREERD

Ik sta als jeugdzorgwerker ingeschreven bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Het SKJ is het kwaliteitskeurmerk voor jeugdprofessionals in Nederland en ziet toe op kwaliteit, toetsing en scholing. Dit betekent dat ik als professional voldoe aan de gedrags- en beroepsregels, zodat jij erop kunt vertrouwen dat mijn dienstverlening aan de gestelde eisen voldoet.

SKJ Geregistreerd

Niet praten maar doen!

Ik leer je hoe je de opbouw van spanning in je lichaam kunt herkennen. En hoe je ermee om kunt gaan. Geen praatsessies, maar lekker sporten en sparren met elkaar. Gedurende het gehele traject (ook de duur is maatwerk) ben ik jouw sparringpartner. Tijdens de wekelijkse training maar ook daarbuiten.

Training op Maat - TIC