werkwijze

Tarieven

Heb je een doorverwijzing? Dan financiert de gemeente mijn zorg. En is dus kosteloos voor ouders.

voor wie

Voor jongeren vanaf 12 jaar tot en met jongvolwassenen die (beginnend) risicovol gedrag vertonen.

Over mij

Sinds 2006 gedreven hulpverlener om jongeren in hun kracht te zetten. SKJ gecertificeerd.

TRAINING OP MAAT 

Iedereen is uniek. Iedereen heeft eigen talenten. Jij dus ook. Juist daarom is elke training op maat. Gericht op jou als persoon en waar jij in vastloopt. Geen praatsessies, maar sport en spel als hulpmiddel om jezelf beter te leren kennen.

— De trainingen voldoen aan de huidige richtlijnen van het RIVM —

KENNISMAKINGSGESPREK

De eerste stap is gezet. Je erkent dat er een probleem is waar je hulp bij zou willen. We starten met een kennismakingsgesprek, meestal in de thuissituatie. In dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen, want een klik is essentieel als we met elkaar aan de slag gaan. Ook bespreken we de hulpvraag en bekijken we wat ik voor jou kan betekenen. In het begeleidingsplan staan de concrete doelen en het plan hoe we aan die doelen gaan werken. Hierna gaan we samen aan de slag!

1-OP-1

We gaan 1-op-1 aan slag. Wekelijks train je met technieken uit sport en spel. Boksen en kickboksen zijn mooie sporten waarin je spanning, onrust en stress kunt ervaren. De training zit vol met psycho fysieke oefeningen. We gaan op zoek naar hoe jouw lichaam reageert op spanningen. Die spanning heeft namelijk invloed op je brein en hoe je reageert. Door het leren reguleren van die spanningen kun je ook je reactie in een stressvolle situatie leren reguleren. Je leer dus met positief effect om te gaan in een stressvolle situatie. Je traint vanuit je eigen ervaring. Dit vergroot het leereffect en de impact van de training.

Contact Trainingsbureau in Control

JE LEERT 

Afhankelijk van je doelen leer je:

9

Naar je lichaam te luisteren

9

Spanning te herkennen

9

Je boosheid te beheersen

9

Steviger in je schoenen te staan

9

Op een gepaste manier voor jezelf op te komen

9

Om te gaan met gezag

Ik ben er voor je

Gedurende het gehele traject (ook de duur is maatwerk) ben ik jouw sparringpartner. Tijdens de wekelijkse training maar ook daarbuiten gaat mijn begeleiding door. Als het nodig is sluit ik aan bij evaluaties op school en onderhoud ik contact met andere betrokkenen. Op deze manier kunnen we samen de training zo compleet mogelijk maken.

Training op Maat - TIC